laupäev, 21. detsember 2013

A tune is a song without words. Death is a life without love.

Üle pika aja võtsin end taas kokku, et siia midagi kirjutada. No tegelikult kui aus olla, siis viimane koolinädal oli üsna tegus, kui veel muud asjad välja jätta. Tundsin end selle kõige pärast nii kohutavalt, siiamaani tunnen ja kardan. Igatahes kui nüüd millestki positiivsest rääkida, siis neljap peale kooli läksime armsa klassiga pidutsema. Niiöelda klassiistumisele.
Väga tore oli, reaalselt. Seda just oligi mulle vaja, et mõtted eemale saada. Aga nagu ikka, kõik hea saab ükskord otsa, sest sain uurijalt üsna ebameeldiva uudise.
 Reedel meil koolipäeva ei olnud, no põhimõtteliselt oli aga... läks veidi pahasti.
Eile õhtul jõudsin ainult viivuks koju, lubasin et lähen ema jõulupeole, Suurde-Tõllu. Peaks mainima, et see ei olnudki eriti ebamugav, vanemate ja targematega koos olla. Tuli kasuks. Jõuluvana mängis ei keegi muu kui mu ühiskonnaõpetuse õpetaja, haha.. naerda sai palju. Õhtu tipphetkeks kulges minujaoks üks täiesti tundmatu bänd. Solist oli saarlane. Käisime koos suitsetamas, ja rääkisime lihtsalt niisama. Sain isegi sooviloo tellida, kuigi ma ei jõudnud seda ära kuulata, sest pidin lahkuma. Aga kokkuvõtteks oli mulle seda õhtut vaja, sain oma mõtted mujale sellest kõigest...

Any woman can spend a mans money, ride his car, order off the menu. But only a real woman can help a man achieve his goals in life, support him when he's broke, push him to be successful, shower him with positive energy, compliment him on a regular basis and never kick him while he's down.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar