reede, 14. veebruar 2014

As you grow older, you realize it becomes less important to have more friends and more important to have real ones.

Kõige-kõige nunnumat sõbrapäeva, sõbrakesed-armsakesed!
Tänases päevas oli kõike rohkem kui piisavalt, rõõmsaid hetki, kinke, sooje kallistusi-imelisi sõpru! Ja mis peamine, ma olen rõõmus. Kui nüüd tänasest koolipäevast rääkida, siis isegi tunnid olid meeldivamad. Mates õppisime, inglisekeeles olid meiega tunnis soomlased ja rootslased, üsna huvitav oli.. ja eestikeeles lõpetasime töid. Peale tunde oli meil Helinaga kohustuslik latte ring-like alwayss. Nägin ka armsat Maimet, kellelt väga huvitavaid asju kuulsin, haha.:d Edasi tegime Helinaga juba väiksed veinid oma armsas Kessus-sõbrapäeva traditsioon ikkagi. Jaja, peale seda tulin põhimõtteliselt koju.. 


Üksinduses, haige olles, segaduses — ainuüksi teadmine sõprusest aitab vastu pidada, isegi siis, kui sõber on jõuetu aitama. Piisab sellest, et nad olemas on.
Sõprust ei vähenda aeg ega kaugus, ei vangistus ega sõda, ei kannatused ega vaikus. Just neil hetkil kinnitab sõprus tugevamini juuri. Just neist hetkist puhkeb ta õide.
Elades koos ja kõrvuti teiste inimestega unustame me sageli, et ühel päeval lõpeb iga inimese tee-ja et me ei tea, millal see päev saabub. Sellepärast peaks
inimestele, kellest me hoolime, ütlema, et nad on midagi erilist ja olulist. Ütle neile seda enne, kui on hilja. Elu on liiga lühike, et lihtsalt kaevata. Armasta neid, kes on sinu vastu head. Unusta need, kes seda ei ole. Kõik asjad juhtuvad mingitel põhjustel. Kui sa saad uue võimaluse, haara sellest kahe käega. Kui see peaks muutma sinu elu, siis lase sellel juhtuda. Keegi ei ütle, et elu on kerge, vaid see on elamist väärt. 

Paid!











Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar