reede, 24. jaanuar 2014

Maybe one day you'll understand why everything you touch surely dies

Haigeks olemise positiivseim külg on ilmselt see, et leian aega kirjutamiseks. Kuna mulle öeldi täna, et kirjutan viimasel ajal nii vähe ja üleüldist juttu, siis mõtlesin veidi pikema postituse peale. Vähemalt mõtlesin :d Kui oma viimast nädalat kokku võtta, siis ega siin midagi positiivset ju tegelikult ei olnudki.. oli..hästi palju negatiivseid tegureid. Alustuseks muidugi see, et olen haige. Üritasin küll koolis käia.. aga noo vahest peab halvasti ka minema. Ei saa mainimata jätta ka täielikku tuju puudust. Mis puudutab tänast päeva, siis ütleks et lihtsalt üks täielik katastroof, seda kõige otsesemas mõttes. Päev algas halvasti, ja lõppes ka. Tuli välja, et oma madala IQ-ga nakatan ka enda ümber olevaid persoone-sriiii!!:D Ma ei mõista, alati kui püüad kõigest väest midagi õigesti teha, tuleb sellest katastroof- ja sa oled loll(loe:blond), ja kui üldse midagi ei tee-laisk(loe: tekib motivatsiooni puudus).
Aga lõppkokkuvõtteks.. ega elus ei olegi ainult head, mõnikord peab midagi ka halvasti minema, et vigadest õppida, ja omad järeldused teha. 

If she's amazing, she won't be easy. If she's easy, she won't be amazing. If she's worth it, you wont give up. If you give up, you're not worthy. ... Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for.







  

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar