esmaspäev, 31. detsember 2012

Goodbye 2012 !

Tere, mu armsad ! 



Kõige-kõigemat selle aasta viimast päeva Teile ! 

See aasta on lihtsalt nii märkamatult möödunud, üsna veider on mõelda, et juba homme on uus aasta, uued ootused, uued lootused. 

2012.aastat võin kordaläinuks lugeda. Kõike oli parajalt. Sai käia paljudel supervingetel üritustel, sain palju uusi tutvusi, sain naerda/ nutta .. kõike parasjagu. Üleüldse jääb see aasta väga positiivsena meelde.. ja see on ju super . :) 

Loodan, et ka teil oli tore aasta ! Ja uuel aastal uue hooga ! 









Kõike kaunist ! 

laupäev, 29. detsember 2012

Drama free, worry free. That's the way I wanna be..

Hello .

Kõige ilusamat ja meeldejäävamat 2012.a viimast laupäeva, mu kallid !
Väga imelik on mõelda, et seda aastat ongi veel ainult kolm päeva järel. .
Mu meelest on see aasta kuidagi nii kiirelt möödunud, veider . 
Igatahes, ootan saabuvat aastat väga, sest- no targemad juba ilmselt teavad, saan lõpuks oma pisikese unistuse täide viia, viimaks saan Eesti-Rootsi vetesse. with my lil' sis. Wohooo !:)

Kui rääkida tänasest veidi, siis sain  ühe väga kurva uudise. Ma ei mõista, miks alati heade inimestega halbu asju juhtub. Tõesti, kas mitte vastupidi ei peaks olema?!
Igatahes, kallis Helina, mis ka ei juhtuks tea, et mina olen sul alati olemas!

Mainiks veel ära selle, et mu mommy on hulluks läinud. Tegelikult sai tema hullus alguse paar aastat tagasi, kui ma talle sünnipäevaks-kogemata(poleks  pidanud seda tegema ilmselt) kinkisin  Happy Cat rieslingu veini. Teatavasti on see nn kiisuvein, pudel on kassikujuga ja neid on palju erinevaid värve(30+). Ema sattus neist veinidest sõltuvusse(mitte otseselt veini), talle lihtsalt meeldivad kassid, nagu me kõik teame..ja nüüdseks on tal juba üle 10 pudeli oma kogus, mis peamine, kõik on erinevad värvid. Kuid nüüd, selgus, et meie poodides ei olegi rohkem värve kui ca11? v lihtsalt ma ei tea, et kuskil veel neid oleks? Ja nüüd, kui ta sai teada, et neid värve on 30+ otsustas ta, et peab ülejäänud veinid Saksamaalt kuidagi kättesaama, tulihingeline kiisufänn nagu ta on. 

Vaatasin just, et ülemaailma inimesed koguvad ka neid samu veine, ühel tulihingelisel Canadalasel on neid veine juba 33 ja otsib oma 4 viimast pudelit .. nojaa no, mu mommyl on need 4 olemas.. 

Tegelik põhjus miks ma seda kõike teiega siin jagan on see, et mu mommyl on veebruaris juubel, ja kõige suurem kink, mida ma talle teha saaks, oleks need samad Happy cat rieslingud, nüüd ongi väike palve Teile, mu sõbrad .. kui te peaksite kuskil nägema/teadma midagi sellisest veinist nagu Happy cat(ja nende värvidest).. palun jagage minuga informatsiooni/võtke minuga ühendust , sest see oleks tõestitõesti parim kink, mida me talle teha saaks. :)

Kõike kaunist!








Canadalase kogu .. O.o
Lisasin siia paar pilti olemasolevatest pudelitest/neid on veeeeel .





reede, 28. detsember 2012

A real woman tries to avoid drama because she knows that her time is too precious to waste .

Tseu !:)

Mõtlesin, et võiks veidiveidi eilsest istumisest siia kirjutada. Nimelt oli siis eile Ülari juures "Purjetajate" istumine, ehk siis Lagle meeskonna hooaja lõpetamine v no ma ei tea kuidas seda päris täpselt kirjeldada. Igatahes olin ka mina kutsutud, mitte, et ma nüüd mingi purjetaja oleksin, kuid siiskisiiski.. Võiks öelda, et lõputu nali ja naer+ "vallatu alias" (Y).  
Algselt olin ma muidugi pettunud, et üks inimene sinna tulla ei saanud, kuid jah ..keegi meist ei ole asendamatu.

Tänasest veel nii palju, et plaanid läksid vett vedama, ja tunne on küll veidi sant.. aga jah, ju see pidi siis nii minema. 

Üleüldse leidis täna jälle kinnitust üks kurb fakt .. ://

Mainiks ära veel selle, et saan lähiajal veel paljupaljupalju üllatusi, täna lobiseti veidi liiga palju .. ja mina, kes ma olen super spioon sain oma üllatuste jälile .. wonderful :)))

Kuna mul oli täna ilmselt liiga palju vaba aega, lisasin oma Pätu pildid Royal Canin Eesti fotokonkursile, no tegelikult saab see juba paari päeva pärast läbi-kuid mõtlesin, et jagan ka teistega Pätu pilte ;)
Vaadake kindlasti !
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=580808158601895&set=a.569794746369903.149679.175296659153049&type=1&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=580799768602734&set=a.569794746369903.149679.175296659153049&type=1&theater



Kõike kaunist !







neljapäev, 27. detsember 2012

never stop dreaming, never .

 Tsaukiiiii !:)


Eile õhtul nägin fb vahendusel oma sõbranna, Ave pisikese tirtsu pilti, sõnu beebi kirjeldamiseks ilmselt ei jagu, sest pisike oli niiniiiiniiiii üüber mega nummi, nagu mingist muinasjutust võetud pilt. No tõesti, ma pole elusees nii ilusat last näinud !:) Paljupaljupaljupalju õnne veelkord, Ave !!! Lihtsalt kõige-kõigem tita. :) 

Eile saigi mulle selgeks see fakt, et oleme suureks kasvanud, meil mõlemal on oma tegemised/elud. Kuid siiskisiiski, loodan, et ehk saame kunagi tulevikus, ka üksteisega oma muresid/rõõme jagada ! Kõike kaunist !



kolmapäev, 26. detsember 2012

I don't believe in miracles.

Hello !:)

Ilmselt ka minu enda suureks üllatuseks, on mul nüüd blogimise jaoks ka veidi rohkem aega/tahtmist. Seega mõtlesin, et kriban midagi veidi ka siia, et teid mitte unarusse jätta.  

                                                   ***


Sain täna ühe rõõmustava sõnumi, nimelt mu kunagine "Bestfriend", kui nii öelda saab, on saanud ühe pisikese tirtsu emmeks. Palju-palju õnne sulle, Ave ! Ilusat emmeks olemist, mida muud öeldagi !!:))

                                                   ***


Kui rääkida veel veidi enda tegemistest, siis need jõulud on möödunud nunnusti, jaja mis muud kui homsest trenni, kõik see mees !:)
                                                   ***

Kuna mul, rahutul hingel, oli täna nii vaimustavalt igav, siis tõstsin oma toa ringi-jälle. Nii muideks. :)

Edasise õhtu sisustan riidekappi sukeldudes, kuna homme on tähtis päev, nimelt on Ülari juures mingi istumine, kuhu ma ka kutsutud olen. Jee :)

Kõike ilusat !


teisipäev, 25. detsember 2012

Merry Christmas !

Kõige-kõigemaid jõule, mu armsad !

Kui nüüd veidi oma pühadest rääkida, võiks öelda ainult, et pidu peo otsa. V no ohtralt süüa/juua, kuid siiski, sellised ju meie traditsioonilised jõulud ongi.:) Kindlasti ei puudu ka jõulufilmid, mida ohtralt telerist tuleb.Üldiselt olen oma pühadega väga rahul, kuna sain supermegavinge kingituse. Aitäh, jõuluvana ! :)








Kõike kaunist!

laupäev, 22. detsember 2012

When I say I don't care, trust me. I don't.


Kõigepealt tahaksin öelda, et fb ei luba mu seinale blogipostitusi panna. Andkem andeks.:/

Kuidagi väga tuim tunne on. Reaalselt, sellist tühja tunnet pole ma ammu tundnud. Täna hommikul üles ärgates valdas mind paanika,arvasin, et olen sisse maganud,  nimelt olin unustanud, et täna on ju laupäev .. ja vaheaeg. Veider. Kui nüüd oma teguderohkest päevast rääkida, siis ega tegelikult jutt nii pikk tulegi, pakkisin jõulukinke, aga kuna ma olen viimasel ajal nii hajameelne, siis unustasin ära kuhu ma kõik kinkepakid olin eile pannud, hirmutas veidi ära, sest mu mälu ei peta mind kunagi. Selgus, et siiski siiski, mina neid ära ei kaotanud, hoopis oli selleks mu pisike Pässu. Nojaa andsin talle selle siiski andeks, ning kingitused pakitud saidki-peaaegu.. 

Õhtul pidime tegema väikse istumise, kuid .. ma ei tea kas selleks erilist tuju jagubki . 

KallidPaid !









reede, 21. detsember 2012

Don't worry, just breath. If it's meant to be, it will find it's way.

Well, hello !

Viimasest postitusest on juba üsna palju aega möödas, kuid siiski siiski, millega ma tegelenud olen?
Teen siis jällegi lühikokkuvõtte oma tegemistest.

Alustuseks võin öelda, et olen viimased 2nädalat restoraniköögis olnud, jajaja, kui viimases postituses halasin, et nii õudne ja värki, siis nüüd võin öelda, et kõik on super. Meil on lihtsalt võimas meeskond .. jee, kui nüüd selle meeskonna "tehnilised rikked" kõrvale jätta. Igatahes, olen rahul.Muidu on kõik nii olnud nagu ikka, v no enam vähem, sest, et jah .. 

 Mm, kui nüüd muust rääkida, siis mainiks ära veel selle, et ma olen see aasta nii tubli olnud, et isegi koolis käivad mul päkapikud. Wohoo. Tänks, pikud !

Kui paar lauset veel tänasest kirjutada, siis... lebo lebo otsa. Hästi tegus, kuid samas ka lihtne ja lühike kooli/köögipäev oli. Peale kööki jätsime kõik hüvasti(maailmalõppu ei tulnudki, haha), ja seadsin rõõmsalt sammud juba poodide poole..  Ostsin veel viimased kingitused ära, no peaaegu viimased. 

Pühad kavatsen veeta oma nummi perega, like alwaysss. Peale pühi ootavad ees juba sõbranjede sünnipäevad, jajaja väike probleem sellega nüüd on, aga eks näis . 

Igatahes, loodan, et Teil, mu kallad, tuleb vinge vaheaeg !( mitte vingem kui mul, haha).

Olge stiilsed !




Some days you know it's too hard to look on the bright side
Some days you wanna run from it all, then hide
Sometimes you feel like all that you need is a short break
Some days you feel alone and it's too much to take






esmaspäev, 10. detsember 2012

A smile doesn’t always mean a person is happy. Sometimes it simply means they are strong enough to face their problems.

Tere, mu armsad ! 

Täna oli siis niiöelda tähtis päev, olime esimest päeva restoraniköögis. (Y) 
Okeiokei, no tegelikult on see kuigivõrd raskem kui suurköögis, kuidagi pingelisem on olla(vb mulle ainult tundub, kuid..), ja toidud peavad kellapealt valmis olema. Igatahes päeva võib kordaläinuks nimetada. Eks näis mis järgnevad päevad endaga kaasa toovad, kuna köögis oleme me ju 3nädalat. Uhke värk :)

Üks inimene palus mul oma blogis erinevaid emotsioone väljendada, ja enda päevi rohkem kirjeldada, kuid pole tuju ega tahtmist eriti(hetke emotsioon). 

Viimasel ajal on kõik kuidagi teistmoodi, sõnaotseses mõttes kohe. Ma ei tea miks, kuid väsimus on kõigest/kõigist .. ja kuidagi selline tühi tunne valdab minu pimedaid õhtuid . 
Tahaks seda vana elurütmi tagasi lihtsalt, tahaks ühte toredat naiskat jälle näha, rohkem koos aega veeta jajajajaja .. 

Lohutan end sellega, et varstivarsti on koolivaheaeg, jõulud ning saan end korralikult välja puhata.. kuigivõrd, sest plaan on ka mandrile minna, nimelt saab meil ju keegi 20 !!!:)))

Igatahes, pidage vastu, 2 nädalat veel !:)



pühapäev, 9. detsember 2012

Sometimes, All I need a good friend to make me smile and laugh, to make me feel better, to listen to my problems, to understand me.

Kõige ilusamat teist adventi, mu kõige kõigemad !:))

Märkamatult ongi kätte jõudnud kõige ilusam, valgem, kingituste rohkem kuu-jõulukuu.
Ilmselt headel lastel käivad ka päkapikud.
Vahepeal on juhtunud üsna palju asju, päris kõike ma ei mainiks. Kuid siiski, siiski..
Homme on siis see tähtis päev, kui me restoranikööki lähme, uuuuuuff, loodan, et kõik läheb suurepäraselt. !! Igatahes, jah .. eelnevad nädalad on möödunud vägaväga huvitavalt.. if u know what i mean.

See kuu tuleb üsna kiire, sest plaane on enda imestusekski liiga palju, igalepoole on veel vaja jõuda, aga kuidas, seda veel ei tea.
Aasta alguses on veel plaan Rootsi minna, kes tahab ühineda ?

Üleüldse on aeg kuidagi nii kiiresti läinud, alles nagu algas kool .. ja nüüd juba 4 kuu pärast on mind ees ootamas 2 kuud praktikat Eesti-Rootsi vetes, võrratu lihtsalt. Eile sain ka uut informatsiooni praktika suhtes, alguses olin küll veidi hämmingus, kuid jah, super !

Enne jõule peaks veel siia oma aastakokkuvõtte tegema, sest blogijatel on see iga-aastane traditsioon juba :)

Loodan, et naudite jõuluaega sama palju kui mina !:)


 
 
Kõike ilusat !

teisipäev, 27. november 2012

I dont trust words, I trust actions.

Well hello, ilusad inimesed !


No põhjuseid miks ma nii ammu kirjutanud pole on mitmeid, nimelt on mul olnud vägaväga kiireaeg(kool-kodu+veel muud käigud)+ veel see, et mu internetiruuter jamas täiega, ja siis keegi ei uskunud mind kui ma ütlesin, et see on katki jne. Üsna kohutav .. jajaja, nüüd ongi mul tele2 netipulk.. jee,finally !:) Igatahes, ma pole end ammu nii blondina tundnud kui üleeile, väga jõhker. :)

Mainiksin ära ka selle, et eelmine neljapäev korraldasime klassiga Kuressaare Lastekodule Kadripäeva teemalise õhtusöögi(+mängud+meisterdamine). Ettevõtmine oli väga siiras, ning on saanud väga palju positiivset tagasisidet, seega oleme kõik väga õnnelikud, et see meil õnnestus ! Me oleme niiiiiii tublid- jaaa ! 

-Kui rääkida tänasest koolipäevast, siis ütleks vaid- algas ilusti, lõppes halvasti, saime küll varem ära, kuid nagu ikka, mõni kohe peab teiste tujusid rikkuma. Mitte ainult meie tujusid, vaid ka .. 

Üldiselt on kõik siin ja praegu väga hästi ! Hetkel kirjutan oma esimest kirja paberil, täiesti esimest ! ja see kiri läheb ühele vägaväga toredale ja väga loomingulisele inimesele Norra !:) 

Uuuf, ma olen enda üle lihtsalt nii uhke, ei saa mainimata jätta. Sri :)

Tervitan teid, mu kallimusipaid ! Ja sind ka Gretss, ma tean, et sa seda postitust siin ootasid- Hope so :))) 




Et minu tegemistega paremini kursis olla, külastage mu twitterit !!!  https://twitter.com/Relllluu

reede, 16. november 2012

Let's make the most of the night like we're gonna die young

Tere, mu kallad ! 

Mõtlesin, et kirjutan teile siia ka paar rida.
Niisiis, pühendan ka paar rida itaalia keele auks, nagu ma eelnevalt mainisin, siis hakkasime õppima itaalia keelt, üldiselt on see vägaväga huvitav aine, kuid tunde on kahjuks liiga vähe, selleks, et keelt normaalselt omandada- kuid siiski,siiski on mul plaan sellega ka tulevikus edasi tegelema hakata, sest on õhkõrn lootus, et jajah .. sellest juba tulevikus.
Praegu meenus just, et ka Grete õppis kunagi itaalia keelt, siis mõtlesin küll, et god- whyy, see nii mõttetu janii .. kuid jah, vanusega kaasnevad ka erinevad maailmavaated. Igaljuhul, Gretss- tervitan sind, mu kallipai ! Ning loodan, et oled peale jõulupühi kodus.. sest, sest .. väike üllatus sulle !:))

Nii, edasised nädalapäevad möödusid kenasti koolis, õppides, lastekodu projektiga tegeledes- if u know what i mean . Jajajaja, täna oli vaba päev.. wohooo, super . Puhkasin end kenasti välja, ning homme siis väiksele piule, kui nii saab öelda. Ärge üldse arvake, et kui ma mainin sõna "pidu" siis see ka mingit pidu(läbu,joomat) tähendab, oh ei.. lihtsalt istumist oma sõpradega, nojah .. viimasel ajal siiski ka glöggi seltsis. .)

Nii, kõik põhiline saigi kirja pandud. 
Ja tegelikult on mul ka väike palve teile, nimelt tahaksin ma, et te veidikene oma arvamust avaldaksite, et mida ma oma blogi juures muuta saaksin/ja millistest teemadest enmi kirjutan .. v kirjutangi lihtsalt oma päeva,nädala,kuusündmustest.. sellisel juhul on see rohkem nagu päevik . :) 
Igatahes, ootan tagasisidet ! 

Seniks aga kõik, olge paid !

Looking for some trouble tonight
Take my hand, I'll show you the wild, side
Like it's the last night of our lives
We'll keep dancing 'til we die.


http://www.formspring.me/LittleMissRellu- kui peaks küsimusi olema !





esmaspäev, 12. november 2012

Hey I heard you like the wild ones.

People change, memories don't . 

No tere jälle üle pika aja . Pole mõtet, ega ka põhjust selgitama hakata miks ma nii ebaregulaarne blogija olen . Te ju teate seda isegi. Lihtsalt, kuigi see nii ei  tundu, on elutempo lihtsalt nii kiire, ning mida vanemaks saad.. seda kiirem on . Niiet, andeksiii :(
-Lühike sissejuhatus lühikesele jutule. 

Reede oli siis see võrratu päev kui sai Ülari sünnipäeva peetud .
* Peale kooli läksime bussile, küsisime lebolt Anzelikaga tunnist ära ning lebo bussisõit võiski alata(tema Tlnna, ja mina  koju). Bussis rääkisime kõik võimalikud jutud selgeks . Bussisõit möödus märkamatult . Niiiiikut bussilt maha sain, käisin supermarketis(Saikla, hahahahhahah) glöggi ostmas, mul oli palavik+kurguvalu. Peale seda kodust läbi-ja otse Muhku.. Liivale, sealt ostsime ohtralt alksi... ohtralt-minu mõistes, ehk siis te ju teate .. v mitte :)
Edasi siis juba Ülari sünnipäevale. Seal oli väga fun jajajajajja, palju rahvast ka.. jajajaja, sain uusi tuttavaid .. jee. 
Igatahes, terve nv olin palavikus+nohu+kurguvalu. 
-Tänasest siis hakkasid tunnid jällegi linnas, wonderful. Wohooo, sain latte't jälle, ning üleüldse oli tuju kuidagi vingem. 
-Peale kooli seadsime sammud juba oma armsa "Kessu" poole, kus meid ka kenasti vastuvõeti,like always. 
- Kui ma ükskord kenasti ja hea tujuga bussi jõudsin, sai ilmseks  kohutav reaalsus, nimelt sain ma ühelt inimeselt teada, kuidas mõni mu armas sõbranna-siiamaani, mind julmalt taga räägib- ja näo ees teeb näo, et ma talle nii "kallis" ja "tähtis" olen . Jah, üldjuhul saan ma igasuguste kuulujuttudega hästi toime tuldud, isegi naljakad tunduvad.. kuid nüüd, kus ma tean, et mulle väga tähtsal kohal inimene mulle nii teeb, siis .. paneb ikka mõtlema küll, kuidas ma teda üldse usaldada sain- kuidas ?

Edasine nädal möödub siis põhiliselt soome- ja itaalia keele tundides, teistes ka, aga lihtsalt tõin need välja. Tõotab tulla huvitav koolinädal.
Lõpetuseks soovingi, Teile, mu kallid lugejad, kõike kaunist, ning põnevat koolinädalat ! :)

- When someone says "You've changed" it simply means you've stopped living your life their way.