kolmapäev, 19. juuni 2013

It's funny how good I am at giving advice to others, but when it comes to helping myself, I don't know what to do

Tere mu armsad sõbrad, tuttavad ja niisama ilusad inimesed!:)

Viimased päevad mu elus on olnud üsna kiired, seda kõige otsesemas mõttes. Sellest tingituna ei ole ma oma blogi kirjutanud, mitte et mul nüüd midagi hämmastavat oleks siia kirjutada olnud, vastupidi. Täna oli meie peres üks tähtis sündmus, nimelt lõpetas minu venna 9.klassi! Wohoo. Võttis silma märjaks kohe, ei tegelt ei olnud nii hullu midagi. Pidu oli üsna nunnu. Negatiivne selle kõige juures oli see, et üks teatud inimene.. whatever.
Kuna varsti-varsti on saabumas jaanipäev, siis otsustasin selle veeta ei kuskil mujal kui mandril. Lihtsalt siin ei tunne ma end just kõige mugavamalt. Kurb on muidugi see, et mu musja ei saa kaasa tulla:( Igatahes, kallipaiii teisip näeme, i have a gift for u too:)
Minu ootused jaanidest on meeliületavalt kõrged, ma tahan jälle olla õnnelik inimeste juures, kes seda tunnet mulle pakuvad. Ma lihtsalt loodan südamest, et ka minul õnnestub kunagi õnn üles korjata. Hope so!


Päikest!

Yeah. You may talk to me, make me laugh and say the sweetest things. But how many other girls are you doing that too?


















Some letters







esmaspäev, 17. juuni 2013

you have to love something before you can hate it.


Moi! Suhteliselt tuim on olla, ma ei mõista millest see küll tuleb, suht mõttetu v nii. Eilne päev möödus ka kuidagi nii tuimalt, suht tuim värk ma ütleks. Õnneks on varsti teisipäev, ja siis kolmap ja neljap ja reede ja u don't say eksole. Tegelt ma nii ootan homset päeva juba.. ma ei saa öelda miks, sest tahaks näha kui head sõbrad mul on, haha. 
Tegelikult peaksin ma end tundma kui ma ei tea a'la maailma kõige õnnelikum tüdruk, sest ma sain kinnitust faktile, et viiuldaja mõtleb mu peale siiski. Ma nii happy nüüd, et ise ka ei usu. 
Aga okei, sidelõpp siis.. take care or something ;)


I don't know but I think I maybe fallin' for you dropping so quickly. Maybe I should keep this to myself, waiting 'til I know you better. I am trying not to tell you, but I want to. I'm scared of what you'll say. So I'm hiding what I'm feeling, but I'm tired of holding this inside my head.  I've been spending all my time just thinking about you. I don't know what to do-I think I'm fallin' for you.








pühapäev, 16. juuni 2013

You are my one in six billion

I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn’t.



Jah, ma tunnistan et ma olen blond, haha vähemalt eile veel olin, you know. Eilne õhtu läks veidi käest ära v nii, ei tegelt ei läinud. Mul oli väga, väga hurmavalt lõbus- ilmselt ka neil kes minuga koos olid. Igatahes, ma ei tahtnud tegelt sellest rääkida ma tahtsin rääkida ühest asjast v hoopis kahest. Olgu lets start with this.
Ma avastasin, et need kaks nädalat laeval ei mõjunud mulle hästi, no mõjusid aga mitte selles mõttes, nimelt on juhtunud midagi kohutavat.. ma olen kilo juurde võtnud. Oh eiiii! Masendav oli avastada, et ma kaalun nüüd 540,0 te mõtlete, et daquq Reelika? tegelt jaa.. Oih, siiski 54,0 sri guys! Igatahes on see nii hurmavalt masendav, ma ju teen mingi trenni nagu ja siis ma olen nagu mingi ikka paksulka ja siis ma mõtlesin just välja selle sõna, omg.. what else can i say? Nüüd jätan masendusest söömise maha, täitsa metsas ikka: 
Ma vihkan tegelikult a'la selliseid tekste kuskil, usun et ka teie. Nagu keda huvitab kui palju sa kaalud? Minu meelest on kehakaal vaid number ja ma ei väsi seda kordamast. Kui ma varasemalt oma blogis kehakaalu üle nurisejatele õpetlikke nippe jagasin siis selle ajaga ei ole midagi muutunud. Grow up already! Kui sa tõesti arvad, et sa pole oma kehakaaluga rahul, siis mida sa virised koguaeg selle üle? Mine parem trenni, muuda oma toitumisharjumusi. Aga jumala eest, ära mitte-mitte kunagi palun vingu, et sa oled paks, et sa ei saa seda ega seda süüa, sest sa oled enda arust paks. Veel vähem ära topi endast facebooki pilti, ja veel vähem ära vasta kommentaaridele a'la selliste sõnadega " Ma näen sellel pildil nii paks välja".. Nagu ausalt ka. See ajab täiega närvi, isegi mind!

Mida need inimesed veel tegema peaksid, kes on päriselt suured, mis tunded neid valdavad kui näevad sotsiaalmeedias pilte noorukitest, kes virisevad et nad on enda arust paksud. Tõsiselt, ärge tehke nii! Pange end nende olukorda eks. Me ei tea tegelikult miks nemad meist veidi suuremad on. See ei ole nii, et ma nüüd söön end vabatahtlikult paksuks. Eiiii, inimesed lähevad suuremateks ka haiguste tõttu, niiet pole just eriti ilus kedagi paksuks sõimata, mõnitada... mida iganes.
Mainiks ka selle ära, et ükski meessoo esindaja ei peaks naisele ütlema, et ta on paks v et ta peaks rohkem trenni tegema. See jääb eluks ajaks painama, u know... isegi siis kui sa arvad, et sa näed oma kehas hea välja, tekitab see tunde, et sa reaalselt peadki end näljutama hakkama, sest keegi a'la spetsialist ütles, a'la " Sa oled paks". Uskuge mind, mulle on päris palju kordi öeldud, et ma olen paks.. ja need sõnad ei lähe iialgi meelest. Veel hullem on see kui keegi sulle väga kallis inimene seda ütleb, isegi naljaga v ilma selleta.

Iga inimene näeb oma kehas hea välja, kui ta vaid ise sellega rahul on:) Ühiskond ei saagi võrdne olla, kõik ei saagi samasugused välja näha, ja see oleks igav. Niiet armasta end sellisena nagu sa oled!

Paid!


Dear boys, If you don't look like Calvin Klein models, don't expect us to look like Victoria's Secret Angels.












                                              

laupäev, 15. juuni 2013

The reason we cry is because sometimes words are just not enough to tell our life story.

Ma ei suuda otsustada kas ma olen õnnelik  v õnnetu inimene. Mul on olemas kõik mida ma vajan, mul on mu pere, sõbrad, tuttavad ja niisama toredad inimesed.. kuid samas tunnen ma end vahel väga õnnetuna. See on lihtsalt nii veider tunne kui oled koos oma kõige kallimatega, kuid sisimas on sul nii kurb olla. Ma küll naeran päevad läbi, aga see ei tee minust tegelikult õnnelikku inimest. Sellest kõigest mis vahepeal juhtunud on, on väga palju aega möödas. Ma ei  ole seda veel lõplikult unustada suutnud. Eile kiskusin jälle vanad haavad lahti, saades kokku ühe toreda inimesega ja siis jutt lihtsalt läks kuidagi selle teemani, milleni see poleks tohtinud jõuda. 

Tegelikult Kõike kokkuvõttes, läheb mul üle ootuste väga,väga suurepäraselt. Täiesti võimalik, et mulle meeldib keegi, täiesti võimalik, et isegi väga palju. Täesti võimalik et ma talle ei meeldi. Haha, okei.. mida iganes, ma olen parem vait nüüd. 
Kuna minult ka selle feilimisjutu kohta küsiti, siis ma vastaksin vaid seda, et uskuge mind te ei taha seda nime teada, v kui tahate, siis ma ei ütle ikka.. because, I don't know you, but I need more time.Birds are flying over europe skies.Tell me please why can't I? 

Üks inimene küsis minult hiljuti miks mu blogipostitused aina lühemateks jäävad? Ma ei teagi tegelikult, ma kirjutan sellest millest ma mõtlen. Järelikult mu mõtted on viimasel ajal mõttetud:/ 
Okei, ei tegelikult ma luban, et enne jaanipäeva tuleb midagi asjalikku.. i hope so. 



You may not be her first,her last,or her only.She loved before she may love again.But if she loves you now,what else matters?She's not perfect-you aren't either,and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh,cause you to think twice,and admit to being human and making mistakes,hold onto her and give her the most you can.She may not be thinking about you every second of the day,but she will give you a part of her that she knows you can break-her heart.So don't hurt her,don't change her,don't analyze and don't expect more than she can give.Smile when she makes you happy,let her know when she makes you mad and miss her when she's not there.

reede, 14. juuni 2013

I'm tired, of trying to convince you're mind. That you’re the one I thought I’ll never find. But soon, I guess we throw it all away.

A woman's heart is an ocean of secrets

Kui ma veel paar kuud tagasi mõtlesin, et mul ei ole põhjust enam naeratada, siis ma eksisin ikka rängalt. Vahepeal on nii palju naljakaid asju juhtunud, väga nali värk ma ütleks. 
Kuna ma olen väga, väga osav feilija nagu te kõik teate, siis ma feilisin taas.. tõestasin, et ma olen suhteliselt taibukas. Ma tahaksin teiega oma eilsest suurepärasest ebaõnnestumisest, mis tõi kaasa õnnestumise väga rääkida, aga kui ma seda teeksin, siis ilmselt saaks sellest terve maailm teada, sest ma ei ebaõnnestunud üksinda, haha. Ma ei saa ise ka päris hästi aru millest ma räägin, aga ma arvan et see inimene, kes koos minuga veidi feilis, see inimene ei tahaks et terve maailm ta üle naeraks.. kui nii öelda saab:) 

Kui nüüd rääkida oma viimastest päevadest, siis ma kirjeldaksin seda kõike nii .. fjdslhfkldhfjhdjfhjdhfjhugufg. Mhmm, üsna palju asju on juhtunud. Tsuviii on vist kohale jõudnud :) 

Aga jah, ma ei hakka siin sõnajadu rohkem moodustama, olge stiilsed & nautige seda võrratut eestimaa suve! :) 

Stay tuned!
















Enjoy:

kolmapäev, 12. juuni 2013

What if someone you never met, someone you never saw, someone you never knew, was the only someone for you?

Sa was dee, my dear friends! Teisisõnu tere mu kõige-kõigemad!

Ma ei teagi kuidas ja millest alustada, ilmselt algusest.. Mu kaks nädalat möödusid nii kiiresti ja nii positiivselt ja mis peamine väga töiselt. Ma ei teagi nüüd kas kirjutada kõigest sellest v siis mitte. No veidi võin ju kirjeldada seda kõike seal.. 
Esimene päev oli minujaoks kõige hirmsam, sest ma mingi kartsin kõike ja kõiki... Aga üldiselt arvan, et ma sain hakkama.. hästi. I hope so!
Kõige meeldejäävam kruiis oli Tai kruiis, ehk siis meil olid köögis neli vapustavat ja väga osavat tai kokka, kes tegid võrratuid toite, seda sõnaotseses mõttes. Mul oli au neid aidata, see oli nii põnev ja lõbus minujaoks, ja üleüldse nii teistsugune, kogu see õhkkond lihtsalt. Esimesel päeval ma veidi kartsin nende kokkadega rääkida, selline imelik tunne oli, aga teisel päeval saime me lihtsalt nii suurepäraselt läbi.. nad jagasid minuga retsepte, õpetasid mulle tai keelseid lauseid, ma lasin pm kõikide kokkade nimed neil tai keeles kirjutada.. Nad olid tõsiselt toredad persoonid, ja mis peamine- hästi abivalmid. Minu üllatus oli suur kui nad küsisid kas nad tohivad mu juukseid sõnaotseses mõttes katsuda, sest nad pole elusees katsunud blonde juukseid, ja neile lihtsalt nii sümpatiseerisid mu juuksed. Ma olin hämmingus, üleüldse kõik olid.. aga ma saan neist aru, Tais ei ole blonde.. ja tore kui saad kedagi rõõmustada, lastes oma juukseid katsuda ja imetleda. :) Kui neil said enda tööd köögis tehtud tulid nad ka mulle appi, see oli lihtsalt tõsiselt põnev meeskonnatöö mu meelest. Ma olen lihtsalt nii õnnelik, et mul avanes selline super võimalus töötada tai kokkadega. Võrratu!

Nii, kui rääkida nüüd töö välisest ajast siis v.a häirete ajal käisime Stockholmi peal laiamas, mitte just sõnaotseses mõttes, aga jah.. Väga lõbus oli. 
Minu kaks nädalat oli täis naeru, nuttu, tööd, blondinalju, erinevaid solvanguid, komplimente,uusi kogemusi, kokanööpidega kabe mängimist, kaarti mängu- milles ma kaotajaks jäin, süüa, juua, ühesõnaga võrratuid elamusi laeval! Viimasel õhtul saime me baariloa, käisime showbaaris üht väga,väga vinget showd vaatamas. See oli super! Peale seda läksime messi mahla jooma, ja siis seal rääkisime teise vahetuse kokaga juttu, ma leiutasin uue sõna ka.. Appleboumist Potter. Igatahes, kuna ma olen üsna osav feilija siis ma feilisin, kuna ma rääkisin ühest show tegijast, ma pidasin teda eestikeele mitte oskajaks.. aga sain eile õhtul teada, et ta siiski sai minust suurepäraselt aru..Piinlik!  Tervitan sind, mu sõber!:) 

Kui ma eile koju jõudsin, siis kõik oli nii teistsugune, ma oleksin justkui väga kaua ära olnud, kõik on nii võõras, kuid samas tuletavad teatud inimesed mulle teatud asja meelde.. ja, kui ma arvasin, et ma ei saa sellest kunagi üle, siis võib olla see ei olegi nii... sest võimalik, et kui ma paar kuud tagasi siia kirjutasin, et ühel ilusal päeval naeratan ma jälle.. sest mul on põhjust.. siis võib olla mul ongi nüüd põhjus.. miks seda teha- võimalik, kuid samas tundub see kõik nii võimatu.. ja ma tean et ma olen hea filosoof v siis liiga blondiin..  Selle kahe nädalaga laeval avastasin ma, et kui mulle öeldi blond- siis tegelikult seostasid nad seda sõnaga loll.. ma vähemalt arvan nii. Ma ei tea, võib olla oleks tõesti targem juuksed tumedamaks värvida, sest see ajab lausa nutma kuidas inimesed mu üle nalja teevad, vahest on see jah naljakas.. aga suht masendav kui sind nagu mingiks naiivitariks peetakse, ja sind oma jalge alla trambitakse-seda nüüd piltlikult öeldes. Not funny at all..

Uskumatu on mõelda, et ainult üks nädal  praktikat on veel jäänud  ja siis on kõik.. kõik need võrratud inimesed, kõik need emotsioonid-kõik lihtsalt kaob.


Minu kaks vaba nädalat kavatsevad tulla huvitavad, sest plaane on lihtsalt nii palju.. liigagi. 
Kui nüüd veidi täpsem olla siis järgmine nädal on mu armsa venna lõpetamine ja siis tuleb imearmas jaanipäev mille ma kavatsen veeta oma võrratute musjadega, aga kahjuks mitte siin.. vaid quess what? Pane end valmis Grete, me lähme Rakverre shoppama, haha :)) 

Igatahes, mulle ei meenu rohkem midagi erilist, seega stay tuned!

Lisan siia mingid random pildid, sest ma ei suuda usb juhet leida.. 







Ilusad inimesed!!












Staring at the bottom of your glass

Hoping one day you'll make a dream last

But dreams come slow and they go so fast

You see her when you close your eyes
Maybe one day you'll understand why
Everything you touch surely dies