reede, 1. märts 2013

Every good thing that has happened in your life happened because something changed.

Just because you're attractive, doesn't mean you're my type.


Tänane päev oli täis emotsioone, häid muidugi mõista. Saime Mariga tundidest ära ja läksime võistlustele .. nõusid pesema, haha. 
Jaa, üldiselt alguses oli suht veider seal olla, aga lõpus oli isegi vägaväga lõbus. Nimelt sai kõvasti nalja, kõigiga. Veidi hirmutav oli see, et võistluse peakohtunik tuli meiega juttu ajama, uuf, veider:) 

Ainuke negatiivne asi oli see, et ma kõrvetasin kuuma panniga oma käe ära, ja nüüd on vill, ja see on nii valus:S Peakohtunik nägi ka seda ja siis mingi tuli mu käest küsima, et kas see võistleja ütles, et pann kuum on .. no ta ei öelnud seda, aga see on ju iseenesest mõistetav, et oli. Aga jah, kahjuks sai selle eest miinus punkte, plspls andeks!

Mainimist väärt on ka see, et saime Mariga omale nüüd uusi tutvusi, haha, kui nii saab öelda. ps: Mari, sa oled lihtsalt super! (if u know what i mean); super!:)

Ühtlasi sain täna maailma parimat latte't, mille valmistas mulle isiklikult kohvimeister, nimelt ta õpetas kuidas seda teha, ja tegi minu latte peal proovi, uuuuf, see oli lihtsalt nii teistsugune kui muidu, see ei olnud selline piimaplönn-vaid kvaliteetne, mõnusalt vahune ja kreemjas-wohoo!

Kui päev läbi sai tegime köögi korda ja saime vahuveini tarretisi proovida, mida Maime meile kõrvale oli pannud. Need olid lihtsalt nii maitsvad/muidugi mitte kõik, kuid enamus siiski. :)

Tänane päev on lihtsalt nii korda läinud, igas mõttes. :)






Paid!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar