neljapäev, 21. märts 2013

Do you ever wish you had a second chance to meet someone again for the first time?


Kuna ma ei ole pikka aega siia midagi märkimisväärset kirjutanud, siis teen seda nüüd.

Mul läheb hästi, väga, väga hästi! Like always:)

Oma vaheajaga olen ka rahul, ühed plaanid muidugi läksid veidi metsa poole, aga eih ole hullu, varsti suvi ju siis tripib:)

Kui nüüd koolist rääkida, eeh.. koolist vaheajal, siis koolis on ka kõik ilustikenasti. 4nädalakest veel+1 puhkamisnädal ja siis ongi käes see kauaoodatud praktika, wohoo! 
Kuna Rando ütles, et Victoria I on hästi meeldiv paat, siis pean teda uskuma. Igatahes on see kõik ootamist väärt! :) 

Ja peale praktikat ongi juba suvi, uskuge mind see aeg ei ole nii kaugel kui tundub olevat .. 
Oma suve kavatsen veeta ühes hästi toredas kohas, külastada oma kõige meeldivamat inimest, temaga palju aega veeta, vanu aegu meelde tuletada, ja mis peamine, tekitada uusi mälestusi. haha. Ilmselt sa juba tead, et ma sinust räägin, Gretss!:) Kui näeb, teeb ühed joogid :) haha.


Okeiii, ma nüüd päikest võtma!!:) Byeeeee!

Kallidpaid ja veel ühed musid!






kolmapäev, 20. märts 2013

We're not lovers but more than friends. Put a flame to every single word you ever said.

Hey I just met you. Now go away...

Kõige ilusamat kevade algust, sõberid!


Kustutaksin tänase päeva lihtsalt ära kui vaid saaks, lihtsalt, kustutaks.









I wanted to text you, but then I remembered we don't talk anymore.


                                                                      Kallid-Paid!




teisipäev, 19. märts 2013

If you love something, let it go. If it comes back to you, its yours forever. If it doesn’t, then it was never meant to be.

Well hello!

 Lugesin üht väga, väga romantilist raamatut. P. Merimee " Carmen", raamat räägib  
Carmenist – mustlannast, kes tegeles nõiakunstiga. Ta oli harjunud inimesi ümber oma sõrme keerama ning saama mida tahab. Carmen oli salakaval. Kasutas ära oma head välimust oma tahtmise saamiseks. Pidas ennast vabaks hingeks. Oma vabaduse eest oli kõike nõus tegema, jäi kindlaks oma põhimõtetele. 
Raamatu lõpp oli küll kurb, peategelane Don Jose tappis oma armastatu armastuse nimel, kuid kokkuvõtteks võin öelda, et kõige romantilisem raamat, mida siiani lugenud olen.

Elus ei saa kõike mida tahetakse ning kõigi oma tegude eest tuleb lõpuks maksta.








Paid!

pühapäev, 17. märts 2013

You can't touch music. Music can touch you

Hello! 

Koolivaheaeg on minujaoks ilusti alanud, eriti meeldiv on see, et saab juba päikest põskedele püüda, võrratu lihtsalt! Mui bueno!



Lisan siia paar nunnut pilti teile:



Paid!

reede, 15. märts 2013

You can't be real with others if you're not real with yourself.



Kõigepealt sooviksin teile kõigile kõige nunnumat vaheaega!:) No muidugi neile, kellel see on .. 

Kui nüüd veidi oma tegemistest rääkida, siis täna oli maailma kõige lebom päev üldse, kui nii saab öelda. Esimene tund oli kirjandus, seal tegime kontrolltöö- no see oli üsna jõukohane, jee. Teine tund oli ingliskeel, see oli ka üsna huvitav .. esitlesin oma powerpointi, oma dream home'st, ülejäänud aja vaatasime naljakaid ja võib-olla mitte nii naljakaid reklaame.  Well successful day! Peale inkat läksime Anzuga linna peale, ja juba edasi bussile. Nojah, seal sai Anzelika muidugi närvivapustuse, aga ei ole hullu! ;))

Kordaläinud päev!


Mõistsin, et vahelduseks on hea rääkida endale täiesti võõra inimesega, kes näeb asju hoopis teisest küljest, ja mis peamine- annab asjakohast nõu. Mui bueno!


Paid!

neljapäev, 14. märts 2013

Never give up on anybody. Miracles happen every day.



I don’t understand how you can smile all day long but cry yourself to sleep at night. How pictures never change but people in them do. How your best friend can become your worst enemy, or how strange it is when your worst enemy turns into your best friend. How forever turns into a few short months that you’d do almost anything to get back. How you can let go of something you once said you couldn’t live without. How even though you know something is best for you, it just hurts the same. How people who once wanted to spend every second with you, think a few minutes or their time is too much to spare. How people make promises despite knowing how common it is for promises to be broken. How people can erase you from their lives just because it’s easier than working things out.







kolmapäev, 13. märts 2013

I'm not yours and you're not mine but we can sit and pass the time




Don't lead someone on. If you like someone, then tell them. If you just want to be friends, then don't make them think they have a chance.









pühapäev, 10. märts 2013

Welcome to the Karma Cafe. There are no menus. You get served what you deserve.

Hello! 

Viimastel päevadel on juhtunud palju naljakaid asju, ei teagi kohe mida mainida. :) Naistepäev möödus nunnult, liigagi, haha. Õppisin jälle veini armastama-viimasest korrast ju halvad mälestused:D:D Aga jah, mui bueno!

Eile oli siis väike aliaseõhtu, mis lõppes karaokega, wohoo! Läheb hästi:))

Ega midagi rohkemat polegi. Nautigem seda võrratut kevadilma!





Paid!

esmaspäev, 4. märts 2013

I lost my phone number. Very dumb of me. Can i have yours?




When we honestly ask ourselves which person in our lives mean the most to us, we often find that it is those who, instead of giving advice, solutions, or cures, have chosen rather to share our pain and touch our wounds with a warm and tender hand. The friend who can be silent with us in a moment of despair or confusion, who can stay with us in an hour of grief and bereavement, who can tolerate not knowing, not curing, not healing and face with us the reality of our powerlessness, that is a friend who cares.





reede, 1. märts 2013

Every good thing that has happened in your life happened because something changed.

Just because you're attractive, doesn't mean you're my type.


Tänane päev oli täis emotsioone, häid muidugi mõista. Saime Mariga tundidest ära ja läksime võistlustele .. nõusid pesema, haha. 
Jaa, üldiselt alguses oli suht veider seal olla, aga lõpus oli isegi vägaväga lõbus. Nimelt sai kõvasti nalja, kõigiga. Veidi hirmutav oli see, et võistluse peakohtunik tuli meiega juttu ajama, uuf, veider:) 

Ainuke negatiivne asi oli see, et ma kõrvetasin kuuma panniga oma käe ära, ja nüüd on vill, ja see on nii valus:S Peakohtunik nägi ka seda ja siis mingi tuli mu käest küsima, et kas see võistleja ütles, et pann kuum on .. no ta ei öelnud seda, aga see on ju iseenesest mõistetav, et oli. Aga jah, kahjuks sai selle eest miinus punkte, plspls andeks!

Mainimist väärt on ka see, et saime Mariga omale nüüd uusi tutvusi, haha, kui nii saab öelda. ps: Mari, sa oled lihtsalt super! (if u know what i mean); super!:)

Ühtlasi sain täna maailma parimat latte't, mille valmistas mulle isiklikult kohvimeister, nimelt ta õpetas kuidas seda teha, ja tegi minu latte peal proovi, uuuuf, see oli lihtsalt nii teistsugune kui muidu, see ei olnud selline piimaplönn-vaid kvaliteetne, mõnusalt vahune ja kreemjas-wohoo!

Kui päev läbi sai tegime köögi korda ja saime vahuveini tarretisi proovida, mida Maime meile kõrvale oli pannud. Need olid lihtsalt nii maitsvad/muidugi mitte kõik, kuid enamus siiski. :)

Tänane päev on lihtsalt nii korda läinud, igas mõttes. :)






Paid!