pühapäev, 30. september 2012

We are never ever getting back together.

Tseu . 
Terve tänase päeva lebotasin reaalselt. :) 
Uuuf, vaatasin üht ülimõnusat romantilist draamat ka, numps oli. Võiks enda elu ka hetkel selline siis olla. jajah, filmides on alati kõik nii perfektne. 
Seeselleks, homme siis kooli.. üle pika aja, peaks mainima . :) 
Ega mul tegelikult midagi tarka siia kirja panna polegi, niiet säästan teid pikast/vaevalisest lugemisest, söberid :)


Lihtsalt vaikusesse
tühje sõnu loobin ma
Mitte mingisugust
vastust ma ei saa

Vaid mu aeg nii möödub
kõik need tunnid mida ma 
võinuks paremini kasutada.






laupäev, 29. september 2012

A real woman tries to avoid drama because she knows that her time is too precious to waste .

No tseu :) 
Ilmselt pole ma kaua jälle aega leidnud,et oma niiöelda elusündmusi teiega jagada, v siis teiseks pole mul midagi põnevat juhtunud . Nojah, variante on mitmeid. 
Kuid  kui keskenduda oma viimastele "teguderikastele" päevadele, siis jutt tuleb ilmselt lühike. 
Eile sain kinnitust ka sellele, et ma olen terveks saanud, v no enam-vähem, sest nohu ja köha on mul siiski veel, kuid need on kökimöki, öho . 
Jajah, sain oma kapile ka viisakad riiulid, üsna numpss. Täna sättisin oma riided kenasti kappi kõik . Jõudsin järeldusele, et mul ei mahu need ikkagi ära, ning 2 suurt kasti riietega ootavad omale uut kodu+ veel mu teise toa riidekapist pluusid, jajah, ilmselt jagan oma riideid oma miisudega . Helinale pakkisin täna juba ka paki enamvähem kokku. :)) 
Nii, räägiks nüüd muust ka kui ainult riietest. 
Täna käis mul mu sõbranje külas, Indra-Luisa, algselt olime meil ja siis pärast neil, sõime-jõime, käisime poes, ja olime ns lahedad. Õhtu lõpetasime Shreck'i vaadates . 
Kui koju jõudsin, siis vaatasin kanal2'st ka filmi ära, ning nüüd lõunin ns oma toas . 
What a wonderful saturdayyyyy . 
Stay positive !!!! 



http://www.formspring.me/LittleMissRellu- ask 

http://sayat.me/relllluu 

neljapäev, 27. september 2012

Give a girl the right shoes,and she can conquer the world .

Hello people !
Olen selle blogimise jälle unarusse jätnud veidike, harjumuseks juba saanud. 
Kui eks ma üritan end parandada. 
Kui rääkida oma sellest nädalast, siis ilmselge on see,et kodus nelja seina vahel on üsna hirmus istuda, kui nii saab öelda. Ootan hirmsasti juba homset, sest siis külastan arstiiii . 
Hommikul tundsin end tegelikult üsna kohutavalt veel, kuid sellest hoolimata panin oma uued riided kappi, vähemalt üritasin. Tegin paar pilti ka oma "super" telefoniga, jaa . 
Igatahes, olen ülimalt tänulik ühele vägavägaväga toredale inimesele . Aitäh ! :)
Pakkisin ka oma Hellule paar asja(mitumitu) kokku.. ning ka Anzule ja Siirile. 
Ütleme nii,et minujaoks oli täna tegus päev, arvestades mu tervislikuseisundit. :)
Ega muud rohkemat  rääkida polegi. Paneksin kõigile veelkord südamele,et te ju tunnete sügist, riietuge vastavalt. Mina igatahes olen oma õppetunnid saanud. Teinekord tean,et riietun vastavalt,mitte ei istu nädal aega kodus haigena :(((( 
Seniks aga kõik :)
Olge musud, ja nautige kohe kindlasti tänast Privilege pidu :)) 
http://www.formspring.me/LittleMissRellu-ask
http://sayat.me/relllluu









esmaspäev, 24. september 2012

Our differences they do a lot to teach us how to use the tools and gifts we got yeah

Tsau armsad  ! 
Lihtsalt mõttest,et blogimine on tore, teen oma tänase postituse ära. Ega mul tegelikult ju millestki kirjutada ei ole .. seis on endiselt väga nutune-kui nii võib öelda. No igatahes nii ma ütlen. 
Hommikut alustasin kell 04.15-et end kraadida, üsna ilmselge oli see,et ma palavikuonule meeldin-teisisõnu oli mul 38.5 palavik . 
Helistasin ka täna arstile .. et teavitada oma haigusest talle.. ilmselgelt sümptomeid kuuldes, teadis ta kohe öelda, et terve selle nädala veedan ma oma armast voodit kaisutades .. tõeliselt kohutav tunne oli seda kuulda, teatavasti on meil ju kööginädal .. ja mina .. ravin end korralikult terveks, saan arstitõendi, v lähen lihtsalt ilma arstitõendita haigena kooli .. valiku variante on mitmeid, kuid jah, siiski ei tahaks ma teisi nakatada .. kuid, kui mõelda, siis kellelt ma selle neetud haiguse sain jah .. ??? Üsna ilmselge on see,et mind valdavad praegu negatiivsed emotsioonid, tahaksin siia nii palju hirmsaid sõnu/lauseid kirjutada .. kuid milleks eks, ega need mind terveks tee. Praegu pole lihtsalt mitte millegi üle rõõmu tunda, vb selle üle on,et mu armas paksulka käis mul täna külas, ja tõi mulle teed- mis pidi mu kurgule head tegema ( loe:sõbranna) . 
Vahel on lihtsalt tunne,et kõik lihtsalt on nii must ja valge .. reaalselt,melanhoolia valdab mind hetkel, ning vb poleks kõige õigem seda postitust avaldadagi, kuid eks näis,ehk on lõpp värvilisem .. 
Kõige rohkem tunnen ma hetkel puudust latte'st, sõltlane nagu ma olen, ning ka oma naiskadest, kes keegi pole ilmselt minust puudust tundma hakanud nagu näha . Üsna kurb.
Veetsin täna aega teleri seltsis, kuna millekski muuks jõudu ei jätkunud. Vaatasin üht vägaväga kurba filmi, ning õppisin ka sellest filmist midagi . Nimelt peaksid inimesed väärtustama rohkem oma elu, lihtsalt, mõnda ei huvita miski-peale materjaalsete asjade,lihtsalt mõtlevad kuidas neil endil parem oleks, neile ei lähe korda teiste mured,probleemid .. see on üsna kurb.. seda filmi vaadates koputas ka minu enda südametunnistus uksele- vahest ma mõtlen tõesti endale liiga palju, tunnistan seda .. kuid jah, seda kõike annab veel parandada - natuke usku ei teeks ju paha . :))
Tegelikult on mul ka kahest positiivsest asjast teile rääkida, teiega jagada- mu kallikesed .
Nimelt saan ma ülehomme oma suuuuresuuuure kuhja asju kätte - kes teab see teab mida .. igatahes, siis külvan oma miisud kinkidega üle .. jah . 
Ning teine asi on see,et sain Tallink'ist veel ühe meeldiva kirjakese, viimasel ajal olen neid mitu juba saanud .. igatahes, läheb kõik nii nagu ma soovisin. Just, postituse lõpp paistabki juba värviline olevat- blablabla, seda kõlbab ehk juba avalikustadagi ju :)
Mu tuju on kohe palju parem, sain oma mured siia kõik kirja pandud, ja neid teiega jagada. 
Aitäh,et seda totrust/v siis mitte nii huvitavat teksti ikka lugesite, kallad ! :)

http://www.formspring.me/LittleMissRellu- kui teil peaks olema küsimusi mulle.. siis .. 

http://sayat.me/relllluu - avaldage julgesti arvamust .










pühapäev, 23. september 2012

Whyyy . :((

Tervist muskarid.. 
Reede õhtust peale olen pm koguaeg voodis olnud .. kuna ma olen reaalselt haige (köha,nohu,kurguvalu,palavik 39 +peavalu) see on kohutav . Tänaks siinkohal seda nakatajat, kes oma haigust levitas .. sänksssssss . 
Ilmselt ma homme küll kooli ei jõua, kuigi tahaks. Aga eks näis.. ehk saan sellest palavikust ka võitu. Hope so. 
Võite pöidlaid hoida . 
Unustasin eile Tallinkisse veel kirjutada, niuniu - ju kirjutan siis täna . 
Seiniks aga kõik .. musud !

http://sayat.me/relllluu
http://www.formspring.me/LittleMissRellu -ask

reede, 21. september 2012

Some days you know it's too hard to look on the bright side

Tänase päeva kohta on mul isegi lause väljamõeldud : Ära iial räägi oma probleemidest teistele , kuna 80% inimestest kellele sa neist räägid-ei huvita su probleemid , ning 20% on õnnelikud,et sul need olemas on .Niiet jah .. nii see on . 
Üleüldse kallid kaasmaalased, kui teile mu blogi ei meeldi siis ärge lihtsalt lugege seda. 
Teine võimalus on see,et teen selle privaatseks.. kuna ma tean,et mul on neid inimesi,kellele see blogi siin meeldib ja keda huvitavad minu mured,minu tegemised,minu elu . 
Kui teid see ei huvita,siis pole seda vaja lugeda siin, ning ka arvustada. Aitäh . 
Seeselleks, minu päevasündmused ilmselt ei huvita kedagi kuid mainin ära selle,et täna saigi nädal köögis Lemmi'ga läbi. jessjess. Mõned inimesed rikkusid tänase päeva nagu täiega ära .. aitähhh !!!
Käisin täna veidikene shoppamas kah. Kui koju jõudsin sain teada,et saan omale uue peeglilaua ka .. wonderful lihtsalt :)
Finitoo !
Party up people !!!


neljapäev, 20. september 2012

Trying to find a meaning to this stupid life.

Tere mu armsad lugejad, ma küll ei tea kui palju teid on-pean silmas aktiivseid lugejaid .. ilmselt minu armas Gretss ikka loeb seda totrust siin . Tervitan sind mu kallis kauge sõbranjee .
Sa vist ei kujuta ette ka mitte kui väga ma sind igatsen hetkel.. tõesti, praegu tunnen end väga sandisti, tahaksin end tühjaks rääkida .. ja kõik oma maailma mured sulle kurta . :( Ainult sina said/saad minust aru- nii nagu mina sooviksin,et minust aru saadaks .. keegi teine ju mind ei mõista .. 

Nii, mu vähem aktiivsed lugejad, pühendan nüüd paar rida ka teile. 
Täna olin koos Helinaga praes, tegime süüa .. hakk-kotlette .. jajah, ei räägiks sellest pikemalt - ainult Helina teab miks küll . 
Igatahes, peale seda tegime suuuuuuurtsuuuuuuurt puhastust .. niuniu. Peale seda saime ära .. ja läksime .. linna .. ja siis ma läksin koju - bussiga .. nii lahe ... jaajaa . Kodus tabas mind äkitset katastroooooof . Ma ei saa pikemalt siin rääkida aga lühidalt õeldes on kõik .... 
Üsna ilmselge on see,et siinkohal lõpetan . 
Finito ! 
http://sayat.me/relllluu
http://www.formspring.me/LittleMissRellu ASK.


Ma võin ju olla ilus , Mul võib olla hea iselooom , Ma olen hooliv ja sõbralik , Ma naeran alati , Nii palju kui võimalik , Sest mul on nii hea , kuid keegi ei näe tegelikult mu sisse , Ka mina olen haavatav , ka mina saan haiget Ma ei pruugi seda välja näidata , sest mulle ei meeldi haletsemine , lohutamine . Ma saan ise oma asjadega hakkama , ma saan oma muredest üksi jagu mul ple vaja , et teised minu pärast nutaks , ei ma ei taha seda , ma võtan elult kõik mis võtta annab , mul on hea elu , kuid kui minuga halvasti käitutakse , käitun mina ka . Ma võin ju olla vastikum kui keegi teine , aga te ei tea seda . Te näete ainult väikest tüdrukut , kes naerab ja naeratab päevad läbi aga te ei näe selle väikse tüdruku sisse kuigi te võiksite . Ka minul on süda millele on palju kordi haiget tehtud , ja on haavu mis ei parane kunagi , isegi kui homme jälle naeran . Mu süda valutab ikkagi , nii kaua kuni keegi selle terveks teeb , nii kaua kui lõpuks suudab mu haavu parandada , aga seda kedagi jään ma vist elulõpuni ootama , ja neid pisaraid jään ma elu lõpuni peitma.





kolmapäev, 19. september 2012

act like a lady, think like a boss .

Tsau kullapaid :)
Tänane päev oli masendav, veidi. 
Tegime lasanjet .. jeee . Niii heaa tuli väljaaaa . me gustaaaa .
Nii kiire oli,et ei jõudnud latte't ka juua tööajast . Pidin peale kooli seda jooma . :(((
Peale kooli kiirustasin bussasse . Sadsad . Keegi ei viitsind mind saata kaa :(((
Silmapõletik on mul vist ka, v no silm on redredred, numps termikas olen jah . niuniu . :(
Vihma sajab ka koguaeg, suht märja kassi tunne oli koju jõudes .
Midagi positiivset ma tänases päevas ei leiagi vist .. v.a magustoit mida empss teeb :)

You may not be her first,her last,or her only.She loved before she may love again.But if she loves you now,what else matters?She's not perfect-you aren't either,and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh,cause you to think twice,and admit to being human and making mistakes,hold onto her and give her the most you can.She may not be thinking about you every second of the day,but she will give you a part of her that she knows you can break-her heart.So don't hurt her,don't change her,don't analyze and don't expect more than she can give.Smile when she makes you happy,let her know when she makes you mad and miss her when she's not there.










Paid ! 

esmaspäev, 10. september 2012

I tried, you didn´t . I´m done, have fun! ;)

Tsau armsad !
Pole enam tükk aega siia sattunud- andke andeks :(
Vahepeal on juhtunud üsna palju asju- kuid üks on ikka sama - teenindusnädaaaaal - jee .
Täna olin kohvikupealik koos Siiri musuga, tegin latte'sid, numpss, sain ka proovi latte teha,mille Ron ära rikkus-algselt, pani mulle šokolaaditüki sisse,aga see oli teglt täiega nämmmma. Lisasin veel mõned tükid, ning kokku tuli vapustav jook-kui nii öelda saab. Kliente oli üsna palju, v no neid kellele latte maitseb :D:D haha.
Viimased 30 min passisime tühja, lugesime minuteid,sekundeid.. enne sulgemist sain veel paar latte't teha .Peale seda saatsid Siiri ja Anzu mind bussipeale - like alwaysssss
Aa,bussis ei olnud wifi't .. üsna hirmus, pidin terve tee tühja passima v noh, muusikat kuulama . 
Muidu oli üsna tore päev - nagu ikka . 
Hetkel mõtlen mida oma muskale sünnipäevaks kinkida ( Loe: sõbrannale, Anzelikale, mitte ... ) 
Homme olen järjekordselt restoranis, arvutasin kokku 10-st päevast olen ma selle nädala lõpuks olnud 7 restoranis - ma ei tea miks mulle nii tehakseeee :((( -Aga teglt mulle meeldib .. inimestele vett kallata .. - Nooooooooooot :D
Jajajajaja, ega rohkemat vist polegi .. 
Aa, ma hakkasin vist Sunrise Avenue fänniks-kui nii saab öelda, v noo - armastan nende muusikat, - Samu on ka numpssssseeer ju ( loe: ilusa välimusega ) .
Formspring on mul ka endiselt, kui kedagi huvitama peaks, ja nüüdsest luban,et käin ka tihedamini msnis( niiet kui keegi viitsib,siis pls jagage msnne) . 
Twitteri kasutajaks olen ka saanud . 
http://www.formspring.me/LittleMissRellu askk.
https://twitter.com/Relllluu - Minu twitttttteeeeerrr .





Paid !