reede, 30. detsember 2016

We must let go of the life we have planned, so as to accept the one that is waiting for us.




Aastas on 365 päeva ning teie ette jõuab mu 5. ja päris ilmselgelt mu viimane postitus see aasta. 
Võiksin öelda, et samal ajal kui kõik teised oma aasta kokkuvõtteid teevad...mõtlen, kuhu see aasta küll kadus? Aeg läheb tõesti linnutiivul. On olnud väga õpetlik aasta nii töises elus, kodus, suhetes, absoluutselt kõiges. Palju uusi ning huvitavaid persoone on uksest sisse astunud, palju enda järel ukse lõplikult sulgenud. Sellest kõigest hoolimata läheb elu edasi, ja järgmine aasta, kirjutades kui huvitav aasta mul oli, leiate selle sama lause ka sealt.


Kuna ma olin jõuludel merel, siis neist ei ole mul midagi rääkida. Tavalised retsid päevad. Teisipäeval koju tulles, mõtlesin et nüüd magan kena paar päeva nii et silm ka ei pilgu, kuid nagu ikka elu teeb huvitavaid keerdkäike ja avastasin end hommikuni vana sõbraga rääkimas keerulisest elust. Väga huvitav on kuulata inimest, kes avab end sulle täielikult. Mask ta ees lihtsalt kaob, ning sa leiad, et sinu halb elu ei olegi siiski maailma halvim, sest alati on kusagil keegi, kes on rohkem näinud, rohkem üleelanud, ja siiamaani ta silmades on kustumatu sära. Kuna meie jutt kiskus igasugustele horoskoobi, selgeltnägijate teemadele-kusjuures, enne kui ma koju tulin ennustati mulle ka tulevikku, noh selline tavaline "sul on hea elu ja blablabla" 
ja tuli välja, et inimesed oskavad mind päris hästi lugeda. Tegime ka laivis katse...mille tulemus oli päris üllatav. Seega selgeltnägemist kui sellist ma enam ei usu. Jään siiski oma horoskoopide juurde. Ilmselt ainult mu kodused teavad, et kui horoskoop lubab mulle halba päeva, tõusen ma vasaku jalaga voodist, ja teate mis...tulebki halb päev, nii mulle kui ka neile, kellega ma kokku puutun, õnneks on neid päevi siiski vähe. Näiteks täna on hea päev, vähemalt algas see hästi. Kõik on õnnelikud! praise the lord!


Nüüd tuleb veel see uue aasta trall üleelada ja jätkata sealt kus pühad algasid. Mingiteks uue aasta lubadusteks mul aega ega ka tahtmist ei ole. Võiksin ju lubada, et kirjutan nats rohkem, et mu armas Siim mind rohkem stalkida saaks ja värki a nii lahke ma vist ikkagi pole. Sri :/


Aga mis muud kui kõikide Teie soovide täitumist, palju armastust-selleta ei saa me keegi, ja edukat uut aastat! 

Aitäh 2016!